Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluit

Gereedschapswagen

Gereedschapswagen

Algemeen

Beschrijving:
Deze verrijdbare gereedschapswagen bestaat uit drie compartimenten voor gereedschap, materialen als nagels, schroeven en pluggen en voorraden. De wagen blijft zelfstandig staan en het bovenste compartiment staat zodanig hoog dat de er niet gebukt hoeft te worden om hier iets uit te nemen.

Arboverbetering:
Beperken van de fysieke belasting door het gemakkelijk kunnen transporteren van het zware gereedschap en het zonder diep te bukken kunnen pakken van de gereedschappen en materialen uit de bovenste compartimenten.

Introductiejaar: 2007

Fabrikaat:
Stanley FatMax Cantilever 1-94-210

Leverancier:
Stanley Works B.V.
Delft 
info@stanleyworks.nl
www.stanleyworks.nl

Prijsindicatie:
Euro 109,- excl. BTW

Technisch

Productomschrijving:
De 3-in-1 gereedschapswagen van Stanley is uitgevoerd met een uitschuifsysteem dat toegang verschaft aan drie compartimenten. Via de uitschuifbare trekstang en twee zijdelingse handgrepen is de mobiele wagen gemakkelijk te transporteren. De uitschuifbare delen zijn voorzien van automatische handgrepen. De organizer heeft  verwijderbare tussenschotten. Het deksel is voorzien van een v-vormige groef om buizen etc. op te leggen wanneer deze bewerkt of gesneden moeten worden.

Gebruik:
Als de wagen op zijn plek staat, plaatst de werknemer zijn voet op een steun aan de zijkant van de wagen en trekt vervolgens de twee compartimenten omhoog. Deze schuiven gelijktijdig van elkaar af. Het onderste compartiment is de grootste en geschikt voor grote gereedschappen die minder frequent nodig zijn. Tevens biedt deze gereedschapsbak, die zich net boven de wielen bevindt, plaats aan voorraden. Het centrale deel, de organizer, is modulair ingedeeld en biedt ruimte aan bijvoorbeeld schroeven, nagels en pluggen. Het bovenste deel is gereserveerd voor courante gereedschappen en voorzien van een uitneembaar inlegbakje.

Specificaties:
- Afmetingen (l x b x h): 54.9 X 41.3 X 73.3  mm

Effecten

Arbo effecten:
Beperken van de fysieke belasting door het gemakkelijk kunnen transporteren van het zware gereedschap en het zonder diep te bukken kunnen pakken van de gereedschappen en materialen uit de bovenste compartimenten.

Efficiency effecten:
Er kan sneller gewerkt worden doordat al het gereedschap in één keer kan worden getransporteerd naar de werkplek. Ook de ordening in de kist en de afsluitbaarheid dragen bij aan de efficiency.

Randvoorwaarden

Technische:
Geen

Organisatorische:
Geen


Laatste update informatie: 23 mei 2008